Категории
Безплатна регистрация

Масла -

Масла -
Категория: Автомобили и транспорт; Търговия на дребно със смазочни материали; Административна област: Бургас
Населено място: Всички градове, Пощ. код:
Адрес: / безплатна доставка за суми над 50лв. /
Телефон: 089 8787461
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: масла, масло, моторни масла, автомобилни масла, добавка за масло, добавка за бензин, добавка за дизел, polytron, политрон, коли, автомобили
Профилът е активиран на: 13.01.2011 г.
Последно обновен: 04.07.2011 г.
Предмет на дейност:
Защо да сменяте маслото на 10 000км. , като с POLYTRON може да правите това на 25 000км. или 50 000км. – 089 8787461 /безплатна доставка за суми над 50лв. /
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Нашият онлайн магазин за моторни масла и добавки POLYTRON, предлага автомобилни масла с удължен интервал на смяна – полусинтетични масла 10W40 и 15W40 за 25 000км. и пълносинтетично масло 5W40 за 50 000км., добавки за масло, добавки за бензинови и дизелови двигатели, проникваща смазка - спрей и литиева грес.
Добавките за масло значително увеличават срока на годност на двигателя,повишават компресията и икономичността на разхода на гориво. Предизвикват по-ниско топлоотделяне при работно състояние на двигателя и по-ниско ниво на шум. Дават пълна защита на двигателя при студено запалване. Предпазват двигателя при загуба на масло или охладител.
Намаляват разхода на масло и отделянето на замърсители.100% базирани на петролна основа,не съдържат твърди частици причиняващи вредни отлагания. Съвместими са с всички видове моторни масла.
Препоръчват се за всички бензинови и дизелови двигатели, електрически генератори, земекопно оборудване и всякакво друго оборудване задвижвано с двутактови двигатели.
Също така се препоръчват и за употреба при хидравлични системи, трансмисии, скоростни кутии, диференциали, лагери и лагерни композиции, крайпътно оборудване , селскостопанска техника, минно и железопътно оборудване, сондажна техника, за петролни и водни кладенци и машинни инструменти.
Добавките за бензин и дизел спомагат за спестяване на гориво. При редовна употреба продуктът почиства горивните системи, инжектори, карбуратори и клапанни гнезда.
Допринасят за по-пълното изгаряне на горивото и по-добра компресия. Предпазват от замръзване на горивото при ниски температури. Съвместими са с всички видове горива.
Значително намаляват замърсяването на околната среда. Приложение: бензинови и дизелови двигатели на пътнически коли, леко и тежкотоварни камиони, електрически генератори, земекопни машини и всички машини с двутактови двигатели
Технологично най-напредналите смазочни продукти, научен пробив в микро-смазочната технология, елиминират 95%-99% износването на двигателя и оборудването, драстично намаляват разхода на гориво и масло.

Други профили от тази категория:

Petrunov Дом Корект 2005 ЕООД Yachtpoint PHOTOBLOCKER