Категории
Безплатна регистрация

Тулпак България - Консумативи за машини и електроинструменти

Тулпак България - Консумативи за машини и електроинструменти
Категория: Магазини и търговия; Търговия на дребно с железария ; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код: 1632
Адрес: жк.Овча Купел 2, бул.Президен Линкълн 84
Телефон: 0879102910
Факс: 029574841
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: шила за къртачи, диамантени дискове, свредла, бургии, боркорони, предпазни средства, шкирки, абразиви, дискове за метал, дискове за циркуляр, ножове
Профилът е активиран на: 18.02.2011 г.
Последно обновен: 18.02.2011 г.
Предмет на дейност:
Консумативите на Toolpak са предназначени за употреба от фугорези, флексове, ъглошлайфи, отрезни маси, машини за рязане на плочки, винтоверти, бормашини, заваръчни апрарати, резачки, перфоратори и други

Посетете нашия сайт на дрес :
http: //www. toolpak. bg/
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Консумативи за машини и електроинструменти - Toolpak

Рентекс ЕООД е официален представитена на Toolpak за България.
Toolpak е лидер в продажбата на консумативи за машини и електрически инструменти в 25 държави по света. Фирмата е създадена преди 100 години, правейки я едно от най-старите дружества за търговия на консумативи за машини в Европа. Създадени за професионалисти, принадлежностите посрещат най-високите стандарти в индустрията.
Kонсумативите за машини и електро инструменти на Toolpak са предназначени за всякакъв вид машини започвайки от резачки за дърва до къртачи, перфоратори, шлайфмашини и други. Като топ аксесоари и топ продукти са консумативи от рода на шила за къртачи, диамантени боркорони, предпазна екипировка, корда за тример, отрезни материали, свредла, ножове, диамантини и много други. Консумативите на Toolpak са с високо качество и на изгодни цени. Предлагаме отстъпки за редовните ни клиенти и за по-големи количества.

Гамата на Toolpak включва: длета и клинове, професионални боркорони “LC”, гаечни ключове за ъглошлайф, свредла за контакти и тапи, шкурка лист различни размери, шила за Kango и Milwaukee, шила тип 11206 за Bosch, гофрирани чашки с тънка тел, ножове за зеге, ножове за електрическо ренде, телена ролка звездообразна, нож за ламинирана повърхност, светлоотразителни якета и жилетки, телена ролка с едра тел, свредла за разширяване, диск за бетон, диамантини за асфалт, диск за твърди материали, дискове за мрамор и гранит, универсални диамантени дискове, професионални диамантени дискове, преходници за корони тип “T” тип “RID”, кръгли текстилни шкурки, нивелир, спрей за маркировка, шила “SDS MAX” и “SDS+”, шила тип шестограм, стандарти свредла, дискове за циркуляр, диск за алуминий, професионални миниборкорони, дискове за пясъчни изделия, карбидови боркорони и много други. В момента на склад разполагаме с над 2000 различни артикула.

Други профили от тази категория:

www.elegantna.net Бижу "ТИР-инженеринг" ЕООД Елремо ООД
Изпрати запитване до
Тулпак България
Всички полета е задължително
да бъдат попълнени.
име: 
e-mail: 
Текст от картинката: 
изпрати