Категории
Безплатна регистрация

"СИТИ ФЕШЪН" ООД -

"СИТИ ФЕШЪН" ООД -
Категория: Магазини и търговия; Търговия на дребно с играчки; Административна област: Софийска област
Населено място: София, Пощ. код:
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: Магазини за детски играчки Магазини за дамска мода
Профилът е активиран на: 26.02.2011 г.
Последно обновен: 26.03.2011 г.
Предмет на дейност:
Вътрешно и външно търговска дейност, търговско представителство (без процесуално), посредничество и агенство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, производство, изкупуване, праработка, съхранение и реализация на промишлени и потребителски стоки, предмети на бита, както и всяка друга незабранена от закона дейност.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Водени от желанието си да предложим високите стандарти на марката "Junona", "Сити Фешън" ООД отвори врати за всички Вас, които искат да бъдат красиви, предизвикателни и стилни. В него Вие ще откриете богат асортимент на официални и спортно елегантни облекла за всяка възраст, които ще Ви очароват със своя стил, дизайн и безкомпромисно качество... Заповядайте. Очакваме Ви !

А за малките палавници посетете нашия магазин за детски играчки "FAIRY KINGDOM"отново в Търговски център "MPI SOUTH MALL" Студентски град, ул. "Акад.Борис Стефанов" 35. При нас ще намерите разнообразие от всякакви играчки за малки и големи, както и нестандартни подаръци за още по-големи. И още... Всеки клиент направил покупка, получава талон за отстъпка и при запълване на този талон получава нов с по-висок процент отстъпка!
Заповядайте в нашето приказно цветно царство!

Други профили от тази категория:

Магазин Езотерика We-wish.bg детски магазин комфорт Белтарт ЕООД