Категории
Безплатна регистрация

dostavkaexpress.com - Доставка стоки онлайн магазини Англия.

dostavkaexpress.com - Доставка стоки онлайн магазини Англия.
Категория: Магазини и търговия; Онлайн търговия; Административна област: Бургас
Населено място: Бургас, Пощ. код: 8000
Телефон: 0892 219773
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: доставка онлайн магазини Англия, онлайн пазаруване Англия, поръчки Sportsdirect, доставка Англия България, групажи Англия, транспорт Англия, online
Профилът е активиран на: 24.05.2011 г.
Последно обновен: 24.05.2011 г.
Предмет на дейност:
DOSTAVKAEXPRESS. COM - доставка и посредничество за онлайн пазаруване на стоки от онлайн магазини базирани в UK (Англия). Поръчки от всички световно известни онлайн магазини. Доставки всяка седмица. Всяка сряда тръгване от Лондон. Услуга „Пощенска кутия“ - адрес за получаване на поръчки от онлайн магазини в Лондон. Безплатна доставка от Англия до България за стоки закупени от SPORTSDIRECT. COM. Ние доставяме експресно вашите поръчки от онлайн магазини от Англия до посочен адрес в България. Dostavkaexpress. com може да ви асистира при поръчка на стоки от онлайн магазини базирани в Англия (UK).
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Dostavkaexpress.com - eкспресна доставка на стоки от Sportsdirect.com – онлайн магазин за спортни стоки Англия.
DOSTAVKAEXPRESS.COM e Вашият надежден партньор и посредник за поръчка и доставка стоки от SPORTSDIRECT.COM.
SPORTSDIRECT.COM e един от най-известните сайтове за онлайн пазаруване в Англия. Стоките от се отличават със своето качество и изгодни цени. Sportsdirekt.com предлагат сезонни намаления и разпродажби достигащи до 80%. Sportsdirect.com предлага стоки от всички световно известни марки. Онлайн пазаруването от SPORTSDIRECT.COM е изгодно и евтино. Доставяме Вашите поръчки за стоки от sportsdirect.com безплатно до България. Доставки за поръчки на стоки от SPORTSDIRECT.COM до посочен адрес в България. SPORTSDIRECT.COM е един от най разпространените онлайн магазини за онлайн пазаруване в Англия UK. Вече не е необходимо да правите групови поръчки от sportsdirect.com просто можете да ни се обадите и ние ще доставим вашите онлайн покупки от SPORTSDIRECT.COM до посочен от Вас адрес в България. Заплащате комисиона в размер на 10% от стойността на вашата поръчка на стоки от sportsdirect.com. Всяка седмица експресна доставка на стоки от sportsdirect.com. С DOSTAVKAEXPRESS.COM онлайн пазаруването на стоки от SPORTSDIRECT.COM е бързо, удобно и евтино. Нашите доставки на стоки от онлайн магазини SPORTSDIRECT.COM са бързи и евтини - на цената на вътрешна доставка от български куриери. Доставка на поръчки без оскъпяване за България до градовете в които dostavkaexpress.com има офиси - София, Бургас, Стара загора, Варна и Шумен.
Допълнителни адреси/офиси/магазини/работно време:
София
Бургас
Стара Загора
Варна
Шумен

Други профили от тази категория:

Saeco Vili-91 ФЕШЪНСКО БГ ЕООД Хуба 2008