Категории
Безплатна регистрация

Форевър Ливинг Продукт - МЛМ-дистрибутори на алое продукти

Форевър Ливинг Продукт - МЛМ-дистрибутори на алое продукти
Категория: Медицина и фармация; Нетрадиционна медицина; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код:
Телефон: 0889740582
Skype: pepi.vasileva
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: алое
Профилът е активиран на: 24.07.2011 г.
Последно обновен: 21.04.2016 г.
Предмет на дейност:
ФЛП e американска фирма с многогодишна история при създаване на продукти за здраве и красота. Тя предлага голяма гама пчелни продукти, сокове от алое, хранителни добавки, медицинска и декоративна козметика за лице и тяло, продукти за обща хигиена. Продуктите се ползват за профилактика от напълно здрави хора, спортисти, пушачи, вегетарианци, веганци, хора, възрастни хора, работещи подложени на стрес, бременни, тинейджъри, малки деца, жени в менопауза и др.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Гелът от Алое Вера съдържа богата гама от витамини и минерали. Той е незаменима хранителна добавка. В гела се съдържа фолиева киселина, препоръчвана на всички жени, планиращи бременност. Тази уникална напитка е и източник на 7 есенциални аминокиселини, които са директно свързани с растежа на клетките и не се синтезират от организма. В тази течна диетична храна се съдържат толкова много полезни вещества, че е трудно да се изброят всички. Гелът от Алое Вера оказва дълбоко и положително въздействие върху здравето и начина на живот. Това отчасти се дължи на адаптогенната природа на гела – различни
Допълнителни адреси/офиси/магазини/работно време:
Изберете сами: потребител на продуктите или дистрибутор? Бизнеса е много удачен за студенти по медицина, медицински сестри, козметици, лекари, аптекари, стоматолози, спортисти, пенсионери, привърженици на натуралните продукти или хора с недостатъчно доходи. Може да се работи и от дома, не се влагат средства, няма такси.

Други профили от тази категория:

Веритас ABCDenta metatorihg БМГ 2007 ЕООД