Категории
Безплатна регистрация

Wonderkids.bg - детски дрехи и обувки с любими анимационни герои

Wonderkids.bg - детски дрехи и обувки с любими анимационни герои
Категория: Магазини и търговия; Онлайн търговия; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код: 1712
Телефон: 0887301776
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: детски дрехи, детски обувки, лицензирани, продукти, любими анимационни герои, Дисни, Бен 10, Гормити, Спондж Боб, Спайдърмен, Томас, Колите, Мини Маус, Дора и др.
Профилът е активиран на: 29.03.2012 г.
Последно обновен: 29.03.2012 г.
Предмет на дейност:
Wonderkids. bg е онлайн магазин за детски дрехи и обувки. Eлате при нас и се потопете в чудния свят на Disney, Cartoon Network, Nickelodeon и др. Всички наши продукти са с оригинални лицензи, произведени от водещи европейски компании и сa с доказано високо качество. За момчетата може да откриете откриете тениски и потници, блузки, комплекти, обувки, бански, шапки, хавлии с техните любими анимационни герои Бен 10, Гормити, Спондж Боб, Спайдърмен, Томас, Колите и др. За момичетата може да намерите тениски и потници, рокли, поли, комплекти, бански, хавлии, шапки, обувки с Мини Маус, Дора, Хелоу К
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Всички наши промоции може да следите в категория "Промоции", както и да ги получавате на вашият e-mail, абонирайки се за нашият бюлетин.
Пазарувайте при нас и се възползвайте от нашите специални отстъпки.При закупуването на комплект, предложен от нас вие спестявате 5 % от общата цена на артикулите в комплекта.Нашите предложения за "Купи в комплект" може да намерите при разглеждане на артикулите.

Други профили от тази категория:

"Велинда Трейдинг" ООД И-Тех-Стар www.wishlistbg.com ЕС ДИ МАСТЕР ЕООД