Категории
Безплатна регистрация

www.po-krasivi.bg - Он-лайн магазин за красота, козметика и козметични уреди!

www.po-krasivi.bg - Он-лайн магазин за красота, козметика и козметични уреди!
Категория: Козметика и парфюмерия; Търговия на дребно с парфюми и козметични стоки ; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код:
Адрес: гр. София бул. "България" 88 вх.1 ет. 5 ап.18
Телефон: 0885 558 151
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: Он-лайн магазин за качествена козметика и козметични уреди, които помагат в борбата с признаците на стареене-бръчки, целулит, отпусната кожа, косопад.
Профилът е активиран на: 26.09.2012 г.
Последно обновен: 26.09.2012 г.
Предмет на дейност:
Он-лайн магазин за красота, козметика и козметични уреди. Търговия с качествени козметични продукти и козметични уреди за домашна употреба, които успешно помагат в борбата с бръчките, целулита, отпуснатата кожа и признаците на стареене. При поръчка над 100 лв. безплатна доставка! Възползвайте се от ниските цени и многобройни промоций! Всички продукти са с гарантирано качество - директно от официалните вносители. Кажете не на бръчките, целулита и признаците на стареене! Спрете времето с www. po-krasivi. bg Най- новия хит - уред за диамантено микродермабразио за домашна употреба само за 369 лв.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
В он-лайн магазина ни www.po-krasivi.bg ще намерите всичко необходимо за да спрете времето и да се преборите с неприятните признаци на стареене на кожата - бръчки, целулит, отпусната кожа, косопад. Всички козметични продукти и козметични уреди за домашна употреба са с гарантирано качество и произход, директно от вносителите им за България. За всякакви въпроси и консултаций не се колебайте да се свържете с консултантите ни на тел. 02/400 55 50 или чрез контактните форми в www.po-krasivi.bg и www.stop-time.bg Грижата за косата също е наш приоритет и предлагаме много качествени продукти!
Допълнителни адреси/офиси/магазини/работно време:
Он-лайн магазин за качествена козметика и козметични уреди, които помагат в борбата с признаците на стареене - бръчки, целулит, отпусната кожа и косопад. Продукти с гарантирано качество директно от вносителите!
Офисът ни е на бул."България"88 вх.1 ет.5 ап.18
тел. 02/400 55 50

Други профили от тази категория:

Парфюм Маркет Nail Bar Bebal's FM Group Bluesky Nail Bulgaria