Категории
Безплатна регистрация

ReSol Restaurant Solution - Чинии за ресторант с нечуплив подсилен ръб, прибори и чаши

ReSol Restaurant Solution - Чинии за ресторант с нечуплив подсилен  ръб, прибори и чаши
Категория: Дом, градина и обзавеждане; Търговия на едро с порцеланови и стъкларски изделия; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код: 1164
Адрес: кв. Лозенец, ул. Златовръх 59, близо до Семинарията
Телефон: 088/5604156
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: чинии за ресторант, чинии за ресторанти, ресторантски чинии, чинии с подсилен ръб, евтини прибори, луксозни прибори, евтини чинии луксозни чинии
Профилът е активиран на: 17.03.2014 г.
Последно обновен: 17.03.2014 г.
Предмет на дейност:
ReSol /Restaurant Solutions/ е търговска фирма, насочена към мобилното оборудване на ресторанти и хотели - прибори за хранене, чинии от порцелан и стъкло, чаши и всякакви аксесоари за сервирането и за масата. Нашата цел е да намерим тези решения, които носят удовлетворение за клиентите ни. В тази връзка работим с утвърдени европейски доставчици, които произвеждат голям асортимент от стоки с различни форми и декори. За нас е важно клиентите ни да са спокойни в своя избор, затова предлагаме гаранции, дълготрайни взаимоотношения, както и бързи доставки.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Почти всички чинии са с нечуплив ръб и гаранция поне 3 години. Приборите за хранене са от стомана 18/10 и 18/0, и 5 години гаранция. Предлагаме и непромокаеми покривки от различен текстил и цветове.
Чаши за вино също с подсилен ръб. Аксесоари: свещници, салфетници, панери за хляб, диспенсъри и други аксесоари за сервиране.
Онлайн магазин за ресторантско оборудване: www.resol.bg

Други профили от тази категория:

Матраци Блян Лиляна Кантарска/matureart.run-bg.com Амотем ООД БОЯН СМИЛЕНОВ