Категории
Безплатна регистрация

Студенти Хамали - Студенти Хамали

Студенти Хамали - Студенти Хамали
Категория: Автомобили и транспорт; Услуги по преместване; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код:
Адрес: улица цар Симеон 111
Телефон: 0878302081
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: хамали, хамалски услуги, хамали софия, хамалски услуги софия, хамали транспорт, хамали преместване, хамали цени, хамалски услуги цени, хамали студенти
Профилът е активиран на: 13.12.2016 г.
Последно обновен: 13.12.2016 г.
Предмет на дейност:
Предлагаме квалифицирани хамали и хамалски услуги на фирми, компании и частни клиенти на територията на град София и окръг. Разполагаме със собствен камион и извършваме транспортни услуги на вещи, багаж, мебели от офиси и жилища, както и преместване на различни товари, апаратура, машини, палета от всякакви обекти.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
С нашата огромна подготовка и комплексно обслужване от опитни хамали и различен капацитет по обем и тонаж товарни превози ще съумеем да осигурим едно надеждно и комфортно преместване на Вашите мебели независимо от тяхното количество, както и по време на работния процес в офиса.
Нашият екип се постарава да създаде бързо, ефективно, надеждно както и да поддържа висок стандарт на услугите си за тези които търсят преместване или хамалска услуга на територията на град София и област както и към страната.

Други профили от тази категория:

Хамали Груп ЕТ Жорко 2002 Aidacas Ltd. коли под наем в софия Rent a Car Varna Burgas