Категории
Безплатна регистрация

Stroyrent - строителна техника под наем -

Stroyrent - строителна техника под наем -
Категория: Строителство и ремонт; Строителни конструкции; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код: 1000
Адрес: бул. Ботевградско шосе №273
Телефон: 0700/19988
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: строителна техника, строителна техника под наем, машини под наем, строителна механизация, строително оборудване
Профилът е активиран на: 10.04.2017 г.
Последно обновен: 10.04.2017 г.
Предмет на дейност:
Към началото на 2017г. клиентите ни са 19 005 физически и юридически лица. Част от тях са: строителни компании, занимаващи се всички видове строителства, организатори на спортни и развлекателни събития, общини, сдружения и организации, физически лица и др. Оборудването, което предлагаме сe разделя на: алуминиеви скелета на колела, фасадно и обемно скеле, вертикални и хоризонтални кофражни системи, огради, офис и складови контейнери, химически тоалетни, вишки, едра механизация, както и огромен асортимент от машини, компресори, осветителни кули и генератори.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Дружеството ни има 10 склада в 9 града – два в София и по един във Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Пловдив, Хасково, Шумен и Плевен. Компанията ни се разраства и вече 105 служителя се грижат за доброто и навременно обслужване на клиентите ни. Поддържаме и разширяваме сервизния си екип от специалисти, като държим колегите ни да са с голям опит в сервизирането на едрата и дребна механизация. Извършваме монтаж и демонтаж на фасадно и обемно скеле. Инженерният ни екип изготвя необходимите разработки при наемане на кофражи и скелета.

Други профили от тази категория:

Чертежи, 3D - Проекти, CAD/CAM програми Апостолови МА ООД МАИ - ГРУП Рентекс ЕООД
Изпрати запитване до
Stroyrent - строителна техника под наем
Всички полета е задължително
да бъдат попълнени.
име: 
e-mail: 
Текст от картинката: 
изпрати