Категории
Безплатна регистрация

sikos-UC Ltd. - One step ahead

sikos-UC Ltd. - One step ahead
Категория: Услуги и консултации; Консултантска дейност; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код: 1000
Адрес: бул. Витоша 28, ет. 4, ап. 8
Телефон: 00359 2 988 91 10
Факс: 00359 2 988 91 12
Skype: sikos--uc
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: консултации, бизнес, Германия
Профилът е активиран на: 23.07.2007 г.
Последно обновен: 10.08.2007 г.
Предмет на дейност:
Ние сме консултантска фирма, работеща главно в сферата на българо-германските икономически отношения и съдействаме както на чуждестранни фирми, проявяващи интерес към инвестиции и търговия в България, така и на български фирми, желаещи да изградят успешен и дългосрочен бизнес с партньори от Германия и други европейски държави.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

в кооперационна борса с германски фирми от Саарланд
от 24 - 28 септември 2007 г. в гр. Пловдив

Уважаеми дами и господа,

Консултантска фирма СИКОС-ЮС ООД, Фирменпул Саарланд Интернационал и Центърът за производителност и технологии на провинция Саарланд имат удоволствието да Ви поканят да участвате в

КООПЕРАЦИОННА БОРСА

между германски и български фирми, която ще се състои от 24 - 28 септември 2007 г. по време на Международния технически панаир в гр. Пловдив в рамките на щанд на Саарланд (палата 11, щанд 11М1).

Тази година провинция Саарланд като част от „Големия регион” (Саарланд, Райнланд-Пфалц, Валония, Люксембург и Лотарингия) е официален партньор на Международния технически панаир.

Целта е да се установят преки контакти и да се обсъдят възможностите за двустранно сътрудничество. Бизнес-срещите ще се провеждат по предварителен график. Ще бъде осигурен превод от немски на български език. Участието за българските фирми е безплатно.

В случай, че проявявате интерес към среща с някоя от германските фирми от приложения списък, моля да заявите Вашето участие в кооперационната борса до 31 август 2007 г. като попълните и изпратите по E-Mail или факс приложената заявка за участие.
На базата на направените заявки ще бъде изготвен график на срещите на всяка германска фирма и ще Ви бъде съобщен точния час за Вашите срещи.
За въпроси и допълнителна информация може да се обръщате към г-жа Нели Месерджиева на тел. 02/ 988 15 98, факс: 02/ 988 91 12, E-Mail: projects@sikos.com.

или посетете рубрика "Новини" на нашия интернет адрес www.sikos-uc.com , където ще намерите регистрационната форма за участие.

С уважение,

Станислава Колева

Управител
СИКОС-ЮС ООД

Други профили от тази категория:

Кредитинс ООД Костел БГ ЕООД Булвижън ООД AMC Clean Анрад "ООД"