Категории
Безплатна регистрация

EasyLabel Bg Ltd - Самозалепващи етикети, термоленти, етикетни баркод принтери

EasyLabel Bg Ltd - Самозалепващи етикети, термоленти, етикетни баркод принтери
Категория: Електроника и комуникации; Касови апарати и електронни везни; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код: 1000
Телефон: 0898/562633
Факс: 0898/229929
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: етикет, баркод, етикетен баркод принтер, Печат на самозалепващи етикети, стикери с баркод, Easylabel, Tharo, апликатор, TOWA, термотрансферни ленти
Профилът е активиран на: 23.07.2007 г.
Последно обновен: 25.02.2011 г.
Предмет на дейност:
Печат на самозалепващи етикети и стикери с баркод на ролка за машинно и ръчно лепене за хранително-вкусовата, козметичната, парфюмерийната, фармацевтичната промишленост. Термотрансферни ленти за всички марки термотрансферни принтери. Етикети за термодиректен и термотрансферен печат. Текстилни етикети. Термоетикети за електронни везни. Етикети от картон (за стелажи и дрехи), PE, PET, PVC (прозрачни). Етикети за вино. Ръстови марки.
Машини за етикетиране и маркиране. Етикетни баркод принтери THARO. Софтуер за дизайн и печат на етикети EASYLABEL. Апликатор за разлепване на етикети. Флексопечат.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
ELB е предпочитаният партньор в търговията и производството на самозалепващи етикети и консумативи за термотрансферни и термодиректни принтери за клиенти, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.
При нас цените са изключително конкурентни и атрактивни, качеството е превъзходно, на европейско ниво.
ПасерБГ се е доказала пред своите клиенти като надежден и коректен партньор, отговаряйки на специфичните нужди на всеки един от тях.
Ние работим с утвърдени бизнес партньори на водещи фирми в областта на баркод технологиите. Предлагаме на българския пазар етикетни баркод принтери THARO – настолни, индустриални, принтер/апликатори. А така също и софтуер за дизайн на етикети и бар кодове EASYLABEL, разработен от Tharo Systems, Inc.
Tharo Systems, Inc., нашият Американски партньор, е световен лидер в индустрията за автоматична идентификация от 1982г.
Предлагаме пълноцветен флексопечат (до 6 цвята) на самозалепващи се етикети за машинно и ръчно лепене от различни материали – хартия, картон, РЕ, РР и др. 95% от нашата работа е печатане на етикети с уникална комбинация от размери, форми, материали, лепила, цветове, довършителни процеси. Ето защо е невъзможно да се предложи подробен каталог или ценова листа. Следователно първото нещо, което трябва да направите е да се свържете с нас. Ако не сте сигурни от какъв етикет имате нужда, нашите експерти ще Ви насочат за дизайна и спецификацията. Ние ще Ви предложим етикети за продукти, които се съхраняват при ниски температури, изложени са на пряка слънчева светлина и висока температура, на влажно място и такива за многократно използване. Имаме етикети за хранително-вкусовата, козметичната и парфюмерийната промишленост, за фармацефтиката, безконечни.
Компанията предлага и печатане на всички видове самозалепващи етикети с различни атрибути на стоките като например: име на продукта, цена, каталожен номер, баркод, мерна единица, годно до..., произведено на..., информация за вносител/производител, съдържание, изображение – фирмено лого, адрес, телефон, стандартни знаци за маркировка – CE, E, CO, символи за рециклиране, транспортиране.
Освен това предлагаме бели етикети от термодиректна и термотрансферна хартия на ролки – за термотрансферен и термодиректен печат; Имаме етикети от РЕТ (полиетилен), РР ТОР (прозрачен полипропилен), РЕ (полиестер), HDPE (трудно отстранима хартия), измиваща се хартия (water soluble paper), със специални лепила (за лесно отстраняване, за лепене при ниски температури), за цветарската индустрия РЕТ-TAG (стрелички, примки), текстил (тафта, сатен), за стелажи (от термотрансферен и термодиректен картон), за бижутерията. В момента разполагаме с над 1 000 бр. различни размери – правоъгълни, кръгли, квадратни и с неправилна форма. Етикетите могат да бъдат произведени с вътрешен диаметър на шпулата Ф76, Ф40 и Ф25. Цените са еднакви и за трите вида шпули. Ако наличните размери не удовлетворяват вашите нужди, предлагаме изработка на етикети по Ваша спецификация.
Термотрансферните ленти се предлагат в различни размери и цветове, в зависимост от нуждите на клиента, за печат върху различни видове материал - хартия, картон, полиестер, полиетилен, полипропилен, винил, текстил и др. Подходящи за използване практически от всички световни производители на термотрансферни принтери и термопечатащи глави. Широката гама включва термотрансферни ленти от: wax (восъчни), wax/resin (восъчно/смолисти) и resin (смолисти).
PasserBG представя новия модел Принтер/апликатор за челно поставяне на етикети PA1200fa. Този нов модел Принтер/апликатор може да отпечатва и поставя етикети върху челната страна на продукти, движещи се по конвейр. Моделът PA1200fa е разработен, проектиран и конструиран от Tharo Systems и се предлага с термодиректните/термотрансферните принтери от серия Н на Tharo, с резолюция на отпечатване 203 или 300 dpi.
След отпечатване, етикетът се отлепя от подложката на ролката етикети, посредством лек вакуум се задържа от полагащото устройство на апликатора. Полагащото устройство е монтирано на мощно въртящо се рамо, което се разполага над конвейра и поставя етикета върху продукта. Етикетите могат да бъдат с размери от 50,8mm X 25,4mm (2” x 1”) до 111,76mm X 203,2mm (4.4” x 8”).
Ако желаете да видите принтера/апликатор за челно поставяне на етикети PA1200fa в действие, посетете: http://www.tharo.com/products/pa1200/pa1200.htm и изберете видеоматериала.

Други профили от тази категория:

Beatbox ТОДИКС БГ ЕООД Celectronix.net VGS ltd Sofia
Изпрати запитване до
EasyLabel Bg Ltd
Всички полета е задължително
да бъдат попълнени.
име: 
e-mail: 
Текст от картинката: 
изпрати