Категории
Безплатна регистрация

Селектра - PC-to-Phone, PC-to-Fax, PC-to-PC, през интернет, ISDN илиSIP

Селектра - PC-to-Phone, PC-to-Fax, PC-to-PC, през интернет, ISDN илиSIP
Категория: Компютри и интернет; Търговия на дребно с компютърна и комуникационна техника ; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код: 1111
Адрес: Едисон 13
Телефон: 02/9716275
Факс: 02/9716276
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: pc-telephone, pc-phone, pc-to-phone, pc-pc, pc-to-pc, pc-fax, pc-to-fax, sip-phone, sip-to-phone, internet-telephone, free-phone-calls, isdn-phone, is
Профилът е активиран на: 27.07.2007 г.
Последно обновен: 24.03.2011 г.
Предмет на дейност:
С PC-Telephone ползвате пълния комуникационен потенциал на интернет и обществените телефонни мрежи (ISDN/ PSTN). PC-Telephone превръща компютъра в интернет телефон, ISDN телефон, факс апарат, телефонен секретар, гласова поща и др. С PC-Telephone ползвате всички услуги, познати на телекомункационния пазар, обединени в един потребителски интерфейс.
PC-Telephone е необходим и лесен за инсталиране и използване продукт. Той е подходящ както за индивидуални потребители, така и за малкия и среден бизнес. С PC-Telephone се пести не само средства за телекомуникационни услуги, но и време.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
PC-Telephone може да работи както със звуковата карта на компютъра, така и с USB телефонни устройства. USB телефонът се инсталира лесно – plug and play към USB порта на компютъра. Звуковата карта на компютъра не е необходима и през нея може да се слуша музика, докато се говори по USB телефона. USB телефонът запазва навика за използване на обикновения телефонен апарат – вдигате телефона и набирате желания номер.

Други профили от тази категория:

Клас дизайн 158 ООД Хит Системи ООД Алое Ко